Zoek ons op tijdens de vakbeurs: R+T te STUTTGART!

R+TBijna is het weer zover, de internationale vakbeurs R+T te Stuttgart komt langzaam in zicht! Van 24 t/m 28 februari 2015 staan alle grote merken op het gebied van zonwering en deuren onder één dak en doen zij hun uiterste best nieuwe innovaties voor te stellen.

uiteraard staan BERNER TORANTRIEBE en WITT SENSORIC beide ook met een eigen stand op deze beurs om hun nieuwe, toekomst gerichte innovatieve ideeën voor te stellen. Wij, als BSR agenturen, zullen op beide stands (BERNER: hal 6, stand 6B62 & WITT: hal 6, stand 6C31) aanwezig zijn om u van beide firma’s de nieuwe producten voor te stellen. Namens BERNER TORANTRIEBE & WITT SENSORIC willen wij u dan ook van harte uitnodigen ons te bezoeken gedurende deze week. Tevens mogen wij u gratis toegangskaarten namens beide firma’s aanbieden! U kunt deze gratis toegangskaarten aanvragen via ons e-mailadres: contact@bsr-agenturen.nl.

Wij hopen u tussen 24 en 28 februari op de R+T te Stuttgart in hal 6 te mogen ontvangen en met u, onder genot van een kop koffie, nieuwe innovatieve ideeën door te kunnen nemen. Alvast tot eind februari!

 

Laatste nieuws

Bedien uw garagedeur of toegangspoort veilig en eenvoudig via Wi-Fi met de BERNER BOX

Volledige controle, gewoon comfortabel en uiterst veilig: Met de Berner Secure Mobile App bedient u eenvoudig de draadloze producten van…