Wij nodigen u graag uit voor de R+T te Stuttgart!

berner r+t

Welkom op de beurs R+T in Stuttgart! In de periode van  24-28 februari 2015 hebben wij de eer u in onze jaarbeursstand in hal 6, stand 6B62 te mogen begroeten.

Naast interessante producten uit ons totaalprogramma presenteren wij u onder  het motto Je op je gemak voelen – zo voelt het bij Berner de volgende innovatieve nieuwigheden van Berner:

De Berner-app voor de besturing van typische Berner functies met uw smartphone of tablet.  Intuïtief te bedienen en eenvoudig te installeren. U weet nu altijd precies of uw garage en toegangspoort open of gesloten is – waar u ook maar bent.
De innovatieve Berner schuifpoortaandrijvingen met meer kracht en veiligheid in 24 V-techniek resp. met frequentieregelaar en veel extra’s.
De universele draaihek-scharnierarm-aandrijving voor bijna alle inbouwsituaties en veel nieuwe aansluitmogelijkheden voor accessoires. Bovendien uitbreidbaar met een noodaccu en solarpaneel.
De nieuwe robuuste toegangsslagboom B5010 met frequentieregelaar, geïntegreerde verwarmingsfunctie en veel andere features.

Wij verheugen ons op veel interessante gesprekken, maken graag een persoonlijke afspraak met u en verrassen u met andere innovatieve nieuwigheden uit ons bedrijf.

Met vriendelijke groeten uit Rottenburg,

uw Berner-team.

 

Voor kosteloze toegangskaarten kunt u contact met ons opnemen via: https://www.bsr-agenturen.nl/contact/

 

Laatste nieuws

Bedien uw garagedeur of toegangspoort veilig en eenvoudig via Wi-Fi met de BERNER BOX

Volledige controle, gewoon comfortabel en uiterst veilig: Met de Berner Secure Mobile App bedient u eenvoudig de draadloze producten van…