BSR agenturen neemt de activiteiten van DORLO agenturen over!

StokjePer 01 januari jongstleden heeft BSR AGENTUREN het stokje van DORLO AGENTUREN overgenomen als handelspartner van BERNER TORANTRIEBE KG.

BERNER TORANTRIEBE KG staat bekend als een merk met een zeer hoge kwaliteit welke al meer dan 50 jaar actief is op het gebied van ontwikkeling en productie van garagedeuropeners, hekwerkaandrijvingen, slagbomen en toebehoren. BERNER TORANTRIEBE KG is bekend van vele innovatieve producten als onder andere:

  • optil beveiliging (gecertificeerd met 2 sterren door SKG!)
  • snelle opening (22cm/s in plaats van 14cm/s!)
  • aandrijvingen met energiebesparing (0.5W in rust!)
  • handzenders met melding van de positie van de deur (BiSure)

Wij kijken uit naar een langdurige en succesvolle zakelijke relatie en zijn er van overtuigd u een absolute meerwaarde te kunnen bieden betreffende advisering, het beantwoorden van uw vragen en het verzorgen van een correcte afhandeling van uw bestellingen van producten van BERNER TORANTRIEBE KG.

Indien gewenst maken wij graag met u een afspraak om ons persoonlijk voor te stellen en u uit te leggen wat ons beweegt!

 

Laatste nieuws

Bedien uw garagedeur of toegangspoort veilig en eenvoudig via Wi-Fi met de BERNER BOX

Volledige controle, gewoon comfortabel en uiterst veilig: Met de Berner Secure Mobile App bedient u eenvoudig de draadloze producten van…