Berner Torantriebe werkt aan een groene en duurzame toekomst!

energie-certBerner Torantriebe KG investeert graag in een duurzame toekomst en concentreert zich om deze reden op het ontwikkelen en produceren van energiezuinige producten.

Zo zijn de garagedeuraandrijvingen, typen: GA203 & GA403 voorzien van een stand-by functie welke ervoor zorgt dat deze aandrijvingen praktisch niets verbruiken wanneer deze in rust staan.

Onlangs heeft Berner Torantriebe het jaarlijks verbruik van de GA203 en GA403 laten uitrekenen bij TÜV süd en hieruit is bewezen dat de betreffende garagedeuraandrijvingen per jaar minder dan € 1,– aan energie verbruiken. Dit is getest met een deur (afmetingen: 2,15m. x 2,5m. / gewicht: 52,9Kg.) welke 5 cycli per dag loopt.

Om deze resultaten kracht bij te zetten is vanaf heden een energiecertificaat van Berner Torantriebe verkrijgbaar welke u garanderen dat u met deze aandrijvingen meewerkt aan een duurzame en schone toekomst!

Met de nieuwe energiezuinige garagedeuraandrijvingen Berner Torantriebe KG werkt u overigens niet alleen mee aan een groene en duurzame toekomst, maar geniet u ook van een aardige kostenbesparing op uw energierekening!

 

Laatste nieuws

Bedien uw garagedeur of toegangspoort veilig en eenvoudig via Wi-Fi met de BERNER BOX

Volledige controle, gewoon comfortabel en uiterst veilig: Met de Berner Secure Mobile App bedient u eenvoudig de draadloze producten van…