Berner is de nieuwe top-partner van top-basketbalteam, de Tigers.

Berner_TigersGaragedeur aandrijvingen en basketbal – op het eerste gezicht lijken deze twee onderwerpen erg verschillend van elkaar en hebben ze geen echte aanknopingspunten. Maar in werkelijkheid hebben beide overeenkomsten op vele punten.

Voorbeeld een: de verdediging. Mechanische optilbeveiligingen van hoge kwaliteit verdedigen uw garage tegen diefstal en inbraak. De verdediging bij basketbal is het boegbeeld van een goed team en beslist in een wedstrijd vaak of je wint of verliest.
Voorbeeld twee: precisie en veiligheid. Intelligente automatische obstakeldetectie beschermt op betrouwbare wijze personen en voorwerpen zodat verwondingen en schade zijn uitgesloten bij gebruik van uw garagedeur. Bij basketbal is de diameter van de ring is slechts 45 centimeter. De fijnste precisie en een vaste hand zijn noodzakelijk om te scoren.
Voorbeeld drie: snelheid en dynamiek. Een geïntegreerde snel – open functie opent garagedeuren binnen enkele seconden en zorgt niet alleen voor korte wachttijd, maar garandeert tevens veilig in-en uitrijden. Basketbal is waarschijnlijk de snelste sport ter wereld, een aanval duurt vaak slechts 24 seconden. Dit maakt de sport zo aantrekkelijk en spannend.

Laatste nieuws

Bedien uw garagedeur of toegangspoort veilig en eenvoudig via Wi-Fi met de BERNER BOX

Volledige controle, gewoon comfortabel en uiterst veilig: Met de Berner Secure Mobile App bedient u eenvoudig de draadloze producten van…