Berner Torantriebe KG

Gevestigd te Rottenburg am Neckar in zuid Duitsland ontwikkelt en produceert BERNER TORANTRIEBE KG al meer dan 50 jaar aandrijvingen voor garagedeuren van hoogwaardige kwaliteit en staat bekend als toonaangevend, zeer betrouwbaar en servicegericht. BERNER TORANTRIEBE KG is een marktgerichte producent van aandrijvingen, besturingen en toebehoren voor garagedeuren, draai- en schuifpoorten en slagbomen welke in eigen huis vooruitstrevende producten ontwikkelt.

Zo is BERNER TOERANTRIEBE KG de eerste producent welke een C-profiel en 24Vdc motoren met obstakeldetectie, regelbare snelheid en soft start/soft stop toepaste. Tevens was BERNER TORANTRIEBE KG voorloper op het gebied van garagedeuropeners welke volledig functioneren op zonne-energie en werden onlangs de nieuwe garagedeuropeners met energie-spaarstand (GA203 & GA403) en de nieuwe intelligente handzenders (Bi-Sure) met melding van de deurpositie geïntroduceerd.

Bent u op zoek naar folders? Kijk dan op de download pagina.

Klik op deze link voor de website: www.berner-torantriebe.de

Laatste nieuws

Bedien uw garagedeur of toegangspoort veilig en eenvoudig via Wi-Fi met de BERNER BOX

Volledige controle, gewoon comfortabel en uiterst veilig: Met de Berner Secure Mobile App bedient u eenvoudig de draadloze producten van…

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.